logo Charly’s Coach web

Winst met leefstijl!

Waar ligt voor jou de winst? Wat kun je zelf doen voor een vitaler gevoel en hoe houd je dit vast? Geen kortdurende aanpassing maar structureel gezonde stappen zetten in je leven. Wat zou een Charly’s Coach voor je kunnen betekenen?

Charly’s Coach

Lijfcoach Elisabeth de Nooijer is ook een Charly’s Coach. Charly’s Coaches zijn deskundige preventieprofessionals, allround opgeleid in gezonde leefstijl en gedragsverandering. We denken met je mee en ondersteunen je bij het verkennen en inventariseren van je mogelijke aandachtsgebieden. Bijvoorbeeld op het gebied van: meer energie, de balans tussen werk en privé, gewichtsverlies, bewegen, ontspanning, ondersteuning van bepaalde ziekten of chronische aandoeningen.
Met aanvullende informatie, gevraagd advies en coaching word je gestimuleerd in het bepalen van reële doelen en stel je eigen actieplan op. Een Charly’s Coach werkt altijd met het instrument Leefstijlinbeeld.nl zodat u direct beschikt over uw eigen leefstijlplan.
Gaat u ook de uitdaging aan om zelf te sturen op een gezonde koers in 2019? Klik hier!
Menzis collectief verzekerden krijgen het leefstijladvies vergoed!

Contactformulier

Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-29010118. Ook kun je een bericht achterlaten via onderstaand formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text.