lijfcoach sinaasappel fruit gezond

Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Gewichtsconsulenten. Dit betekent dat ik een geldig diploma heb, dat ik behaald heb bij een door de BGN geaccrediteerd opleidingsinstituut.
Als gewichtsconsulent blijf ik op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op voedingsgebied door regelmatig bij- en nascholing te volgen. Je wordt professioneel begeleid volgens de richtlijnen van de BGN-handboeken.

De begeleiding door de BGN-gewichtsconsulent wordt door steeds meer zorgverzekeraars vergoed. Je kunt de voorwaarden terugvinden in je eigen polis. Je kunt de website www.gewichtsconsulenten.nl bekijken voor een overzicht. Op deze pagina vind je onder het tabblad Vergoedingen een overzicht van alle zorgverzekeraars die de consulten van de BGN-gewichtsconsulent (gedeeltelijk) vergoeden. Als je op je eigen zorgverzekeraar klikt, kunt je lezen welke vergoeding er wordt gegeven.

beroepsvereniging gewichtsconsulenten nederland
Contactformulier

Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-29010118. Ook kun je een bericht achterlaten via onderstaand formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text.