~ Malka

“De afgelopen maanden met Elisabeth hebben mijn leven op zoveel manieren positief beïnvloed. Na de bevalling van ons derde kindje was het tijd om mijn lijf weer terug te krijgen. Dankzij de persoonlijke begeleiding waarbij voeding en sporten gecombineerd werden is het ook echt gelukt! Ik ben heel wat kilo’s kwijt, ik voel me beter, ik eet beter en ik heb een stuk meer energie. In het begin was het echt een opgave om elke week te gaan sporten, maar doordat ik me zoveel beter ging voelen werd het echt leuk en ga ik het zeker weten doorzetten. Daarnaast is het me eindelijk gelukt om op de lange termijn verandering in mijn voedingspatroon door te voeren. Nu loop ik makkelijk langs het schap met koekjes op weg naar de groenten afdeling voor een lekker salade.”

~Hetty (56 jaar)

“Je hebt mij weer aan het bewegen gekregen, en je hebt heel goed gekeken wat ik nodig had en daarvoor wil ik je bedanken! Doordat je positief bent, praktisch en concreet aan de slag gaat heeft dit traject veel effect gehad. In gaan op was er is, vragen stellen en wat suggesties doen zonder dat het perse zo moet helpt mij na te denken en wat stappen verder te zetten. Meer bewegen, een stukje verder in mijn verwerkingsproces en reflectie op wat ik doe en denk.”

~C.I. (46 jaar)

“Hoe kan ik mijn taille meer naar de gewenste omvang brengen? Elisabeth de Nooijer heeft mij geholpen bij de beantwoording van die vraag. Op basis van mijn eet- en beweegpatroon gedurende één week heeft zij een complete analyse gemaakt en vervolgens specifieke adviezen aangereikt. Dit alles op een prettige, rustige manier. Hier kan ik mee verder, bedankt!”

~ Yavanna (24 jaar)

“Elisabeth begrijpt goed wat aanzet tot eten en heeft tips en tricks om daar beter mee om te gaan. Ze heeft ook inzicht in dieper liggende problemen, wat bij mij heel erg heeft geholpen. Haar voedingsadvies is goed, en aan te passen aan persoonlijke voorkeuren. Ze heeft ook passie voor bewegen en draagt dat uit.”

~ Marye (33 jaar)

“Elisabeth heb ik ervaren als een prettig en betrokken persoon. Ze denkt goed mee met struikelblokken en heeft op veel vragen een antwoord. Ze stelde mij elke keer weer op mijn gemak. Voor mij speelde het stuk mindset een belangrijke rol en daarin kwam ze met hele praktische tips die ik gelijk kon toepassen. Ook op gebied van voeding, beweging en ontspanning kon ik al mijn vragen op haar afvuren. Ze was een goede stok achter de deur om flink met mezelf aan de gang te gaan. Ik kom zeker nog eens terug voor een check up.”

~Veronica

“Met veel plezier heb ik personal coaching & training traject bij Coach4jelijf gelopen.
Elisabeth heeft veel kennis van voeding, functioneren van het lichaam, well zijn en sport. Ik waardeer haar open communicatie, professionaliteit en gestructureerde werkwijze. Haar adviezen zijn praktisch toepasbaar en tailor-made trainingen zijn gevarieerd en uitdagend.
Coach4jelijf is het juiste adres voor iedereen die aan zijn leefstijl, conditie en lichaam wil werken.”

~Liesbeth (48 jaar)

“Traject voldeed beter aan mijn verwachtingen dan ik vooraf had verwacht; was geen afvalprogramma, maar gaat verder; meer richting coaching; je neemt patronen onder de loep en krijgt ook uitleg over de werking van het lichaam; je komt zelf tot alternatieven voor bestaand gedrag.”

~Agnes (41 jaar)

“Ik had niet echt gezondheidsklachten, maar wel het gevoel dat ik meer zou moeten bewegen om fitter te zijn en gezond ouder te worden. Ik vond het lastig om bewegen of sporten in te plannen in mijn week en ik wilde van mijn middagenergiedips af. Een paar kilo’s kwijt was meegenomen, maar niet echt een belangrijk doel. De meerwaarde van de begeleiding van een Elisabeth vind ik dat haar adviezen zijn gebaseerd op mijn persoonlijke meetresultaten. Tot mijn verbazing at ik verhoudingsgewijs te weinig koolhydraten. Dat heb ik makkelijk kunnen veranderen en daardoor was ik meteen van mijn middagdips af. Ook ben ik gevarieerder gaan ontbijten. De beweegadviezen waren goed in te plannen, hadden een prettige opbouw en kosten me ook niet al te veel tijd. En, Elisabeth hield rekening met wat ik leuk vind (gelukkig hoefde ik niet te gaan hardlopen) en heeft me ook laten kennis maken met kettlebells. Voor mij is het trainen met deze gewichten prettig, omdat de oefeningen weinig tijd kosten. Het is daardoor ook makkelijk in te plannen. Ik heb in het programma ook een periode gehad dat het niet meer zo goed lukte om te bewegen. Ik heb me hier niet al te druk over gemaakt en ik ben gewoon weer opnieuw begonnen met de schema’s. Het is een goede basis waar ik altijd op kan terugvallen.”

~Evelien (27 jaar)

“Ik heb de gesprekken met Elisabeth als erg fijn ervaren, en ook confronterend in positieve zin. De vragen van Elisabeth lieten mij goed nadenken en kwamen soms zo plots “out of the box” in mijn ogen (ik had er zelf niet aan gedacht) dat het mijn situatie in perspectief zette. Elisabeth stelde mij in de gesprekken op mijn gemak, wat voor een open en vertrouwelijke sfeer zorgde. Ze luisterde goed, gaf ruimte voor stiltes, zodat ik ruimte kreeg om na te denken en stelde op goede momenten inzichtvolle vragen.”

~Astrid (47 jaar)

“Beste Elisabeth,

Ik heb de begeleiding als zeer prettig en professioneel ervaren. Je adviezen over voeding en beweging hebben me op het goede spoor van een gezonde levenswijze gebracht.
Het rondje in de supermarkt heeft me erg geholpen bij het maken van betere keuzes qua voeding. En je beweegadviezen hebben me een veel effectievere manier van trainen geleerd, zodat ik met sprongen vooruit ben gegaan.
En zeker de persoonlijke adviezen op momenten dat het moeilijk werd, hebben me veel inzicht gegeven in mijn valkuilen, waardoor ik deze veel sneller herken en er dus eerder op kan reageren.

Bedankt voor al je adviezen! Ik ga ze (met vallen en opstaan) me eigen maken.

Astrid”

~Ariane (52 jaar)

“Sinds september 2014 volg ik bij Elisabeth kettlebell trainingen. Ik was niet erg getraind toen ik begon en wilde van mijn buikje af. De oefeningen worden duidelijk uitgelegd en goed opgebouwd. Ik kan met alle vragen tussendoor bij Elisabeth terecht. Ik ervaar diverse gezondheidsvoordelen: Mijn rugpijn is weg, mijn buikvet is aan het slinken, mijn bloeddruk is gedaald en ik voel mij energieker. Kettlebelltraining kan prima thuis worden gedaan, zelfs in een kleine ruimte. Ik hoef er dus niet voor naar een sportschool, wat ik een voordeel vind.”