Gezond en lekker eten

Om slanker te worden en blijven is genieten van je eten heel belangrijk. Ik ga je helpen om gezonde voeding te ontdekken waar jij van geniet. Een gezond gewicht bereik je door het eten van natuurlijke, onbewerkte producten. Geen diëten of het tellen van calorieën, maar lekker eten met verse groenten en fruit. Je zult minder honger hebben en meer energie in je lijf. Met een gezond gewicht loop je minder risico op ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten en problemen in relaties en werk.

Samen kijken we naar je eetgewoonten en geef ik advies hoe je daarin aanpassingen kan doen om een gezond gewicht te krijgen en houden en daarmee je vitaliteit te verhogen.

Beweging

Bewegen is te leuk om stil te blijven zitten. Door beweging krijg je meer spieropbouw, gaat je stofwisseling omhoog en wordt je vet afgebroken. Hiermee voorkom je overgewicht, bereik  je een gezond gewicht en kun je dat ook vasthouden. Hart- en vaatziekten komen bij vitale mensen minder voor. Beweging zorgt ervoor dat je je energieker voelt.

Samen gaan we ontdekken welke vorm van beweging het beste bij je past en hoe je die kan inzetten in je dagelijks leven. Dit kan betekenen dat je een paar keer per week gaat hardlopen, maar het kan ook zijn dat je vaker kiest voor de trap, de fiets of een wandeling.

Leefstijlcoaching

Je lijf is je kostbaarste bezit. Daar moet je zuinig op zijn. Een gezonde leefstijl zorgt voor meer energie. Om voldoende energie te hebben is gezond eten en lekker bewegen belangrijk. Maar geestelijk in balans zijn hoort daar zeker ook bij. Ik help je te ontdekken welke dingen bij jou passen om een gezonde leefstijl te bereiken.

Samen gaan we verkennen wat jou belemmert in je leven en ondersteun ik je bij het vinden van jouw balans.