hosta

Kennismaking

We maken in een vrijblijvend gesprek kennis met elkaar en ik vertel je wat ik als lijfcoach voor jou kan betekenen. Ik hoor dan graag wat jouw doel is.
Heb je een goed gevoel bij mijn werkwijze en visie? Dan kunnen we direct een afspraak maken voor het intakegesprek.
duur kennismakingsgesprek: 15 minuten

lijfcoach gezond eten fruit

Intakegesprek

Het intakegesprek is bedoeld om een goed beeld te krijgen van je wens en doel om zo een goed afgestemd begeleidingsadvies te kunnen opstellen. Ik vraag persoonsgegevens, en je leef- en beweegpatroon. De focus ligt op het voedingspatroon, het beweegpatroon en het gedrag wat in de voorliggende periode heeft plaatsgevonden.

lijfcoach gezond beweging water

eetpatroon | beweegpatroon

In het intakegesprek bespreken we ook je voedings- en beweegpatroon. Dit kan aan de hand van een vooraf ingevuld [voedings- en beweegdagboek].

meetlint

Strategie en/of behandelplan

Nadat ik een goed beeld heb gekregen van je eet-, beweeg- en leefgewoonten stel ik een behandelplan voor je op. In dit plan worden de volgende punten vastgelegd:

  • Het voedingsadvies dat ik je geef
  • Het aantal consulten en/of weegmomenten die we afspreken
  • Het streefgewicht dat je kunt bereiken
  • De duur van de periode dat ik je zal begeleiden
lijfcoach beweging

Personal training

Als je behoefte hebt aan persoonlijke begeleiding bij het bewegen dan kan je bij mij op maat gemaakte trainingen volgen. Trainingen geef ik in de buitenlucht in de groene omgeving van Amersfoort.

Contactformulier

Je kunt mij bereiken op telefoonnummer 06-29010118. Ook kun je een bericht achterlaten via onderstaand formulier, dan neem ik zo snel mogelijk contact op.

Not readable? Change text.