Afvallen? Eet minder

Afvallen? Eet minder

Afvallen? Eet minder

Het type dieet is niet bepalend voor het resultaat. Canadese onderzoekers hebben er nog maar weer een keer een studie naar gedaan, zo stond begin september te lezen in de Volkskrant. Of je nu een vetarm, koolhydraatarm of juist eiwitrijk dieet volgt, het effect is vergelijkbaar. Je valt af als je minder calorieën binnen krijgt en dat op de lange termijn volhoudt.

Succesvol afvallen
Wil je succesvol afvallen dan moet je je calorie-inname beperken. Oftewel je moet minder eten. Maar dat is nou juist zo moeilijk voor veel mensen. Eventjes lukt dat vaak nog wel om minder te eten, maar dan zijn er weer allerlei verleidingen die we niet kunnen weerstaan. En zijn we weer terug bij af.

Lijfcoach
Hoe kan je ervoor zorgen dat je blijvend minder calorieën binnenkrijgt? Met een dagelijks menu met gezonde producten, dat afgestemd is op jouw persoonlijke situatie en voorkeur. Als lijfcoach kan ik je helpen om een afgewogen menu samen te stellen en te bepalen hoeveel calorieën jouw lichaam per dag nodig heeft.
Lichaamsbeweging
Dagelijkse bewegen is belangrijk om het bereikte gewichtsverlies ook te behouden. Met lichaamsbeweging houd je je gewicht op peil. Ook daarbij kan ik je ondersteunen, door samen te kijken welke vorm van beweging het beste bij je past en die het meeste effect heeft in jouw persoonlijke situatie.

Tips
• Let op met frisdranken en vruchtensappen. Ongemerkt krijg je hierdoor veel calorieën binnen.
• Eet alles met mate, en houdt het vol
• met lichaamsbeweging houd je je gewicht op peil

Meer weten?
Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem contact met mij op:
info@coach4jelijf.nl of bel: 06 209 10 118

Lijfcoach Elisabeth de Nooijer
14 september 2014

Leave a Reply

Copyright © 2022 | Powered by WordPress | www.coach4jelijf.nl